Oct
10
2013
GLOBAL UGRAD КОНКУРС ПДФ Штампа Ел. пошта

Global UGrad znakGLOBAL UGRAD  програм размене за Србију и Црну Гору наставља с доделом пуних стипендија академски успешним и друштвено активним студентима у Србији и Црној Гори. У току је конкурс за пријављивање  осме генерације студената који ће захваљујући средствима обезбеђеним од стране Америчке владе и US State Department Bureau of Educational and Cultural Affairs, уз подршку Америчке амбасаде у Београду и World Learning organizacije, провести годину дана на неком од америчких универзитета где ће похађати наставу у оквиру основних студија, учествовати у ваннаставним активностима, волонтирати, стицати практична искуства и представљати своју земљу кроз разносврсне културне активности.
По повратку у Србију, студенти настављају студије на својим матичним универзитетима и факултетима.
Седма  генерација је у оквиру некадашњег FORECAST Exchange програма, а садашњег Global UGRAD програма, упознала америчку културу и начин студирања из сасвим новог угла и стекла многа међународна пријатељства, што их је у још већој мери начинило грађанима глобалне заједнице света.  

World Learning позива сва заинтересоване да искористе ову изузетну прилику за добијање пуне стипендије за једногодишње основне студије у Сједињеним Државама. Од претходне академске године у програм су укључене и високе школе струковних студија.

 

Детаљнијеинформације о програму
Пријава и  упутства за попуњавање пријаве.

КРАЈЊИ РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ ЈЕ 25. ДЕЦЕМБАР