Feb
11
2014
ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА О ШКОЛАМА „ВЕЖБАОНИЦАМА“ ПДФ Штампа Ел. пошта

На Универзитету у Нишу 07. фебруара 2014. године,  одржана је презентација и расправа о реализацији  пројекта „Подршка развоју људског капитала и истраживању – Опште образовање и развој људског капитала“ који се финансира из средстава предприступне помоћи ЕУ и који спроводи Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије у сарадњи са Конзорцијумом који предводи „Хулла &Цо, Хуман Дyнамицс К.Г“.
vezbaonicavezbaonica ucesnici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Извештај о реализацији Пројекта,  поднели  су  председник Одбора за управљање Пројектом и државни секретар у овом Министарству Мухедин Фијуљанин, вођа тима Конзорцијума Евгениј Иванов и њихови  сарадници.
Они су говорили о значају Пројекта који треба да допринесе реформи образовања, његовим циљевима и задацима, као и начину прављења мрежа школа вежбаоница за обављење наставне праксе студената факултета који образују наставнички кадар.
Састанку су присуствовали професори методике са факултета Универзитета у Нишу који су поставили велики број питања и изнели низ примедби на досадашни ток реализације Пројекта.