Jan
29
2014
ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ СТУДЕНАТА ПДФ Штампа Ел. пошта

У оквиру Интерфјс (INTERFACE) Темпус пројекта, на Универзитету у Нишу  је 29. јануара 2014. године одржана презентација  о активностима Центра за каријерно вођење, Алумни клуба,  курсевима доживотног учења као и приручника са корисним саветима за вођења каријере студената на Универзитету у Новом Саду.

Interface UNS

Презентацију је одржао проф. др Саша Бошњак са Департмана за пословну информатику и квантитативне методе Економског факултета у Суботици Универзитета у Новом Саду. Он је, представљајући активности које се одвијају на Универзитету у  Новом Саду, истакао  да су напори центара и пилот пројеката који су одрађени у оквиру Интрефејс пројекта преточени у електронске брошуре које имају за циљ да повежу студенте са тржиштем рада. Према његовим речима овај циљ се постиже кроз информисанње, саветовање, едукацију и повезивање студената са послодавцима путем разних курсева, обука и брошура.

Презентацији су присуствовали проректор Универзитета у Нишу проф. др Зоран Николић, управници следећих центара Универзитета у Нишу: Центра  за развој каријере студената проф. др Миодраг Лазић,  Центра за доживотно учење проф. др Пеђа Милосављевић и Интерфејс центра  проф. др Слободан Антић, студенти и адмнинистративно особље Универзитета.
Након презентације заинтересованим студентима су подељене електронске брошуре.