Nov
29
2013
ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА STEINBEIS ФОНДАЦИЈЕ ПДФ Штампа Ел. пошта

Универзитету у Нишу ,28. новембра 2013. године, одржана је  прва званична промоција Steinbeis фондације из Штутгарта (Немачка)  у којој су учествовали проф. др Михаел Ауер (Michael Auer), председник,  и Уве Хауг (Uwe Haug), директор за међународну сарадњу Steinbeis фондације. Они су промовисали циљеве и досадашње резултате рада фондације, као и "Steinbeis Technology Transfer Model".
STEINBEIS FONDACIJA KOD REKOTRA STEINBEIS FONDACIJA













Проф. др  Костадин Костадинов (Kostadin Kostadinov)), председник Управног одбора, и Георги Вутев (George Voutev), директор GIS Transfer Centre, Софија ( Бугарска), промовисали  су рад свог центра који је партнерска институција Steinbeis фондације. На овој промоцији су, такође, предочене могућности партнерства у новом конкурсу за ИПА пројекте, али се разговарало и о стратегији земаља Дунавског региона, као и о пројектима у оквиру програма Европске уније за истраживање и иновације Horizon 2020.
На промоцији су били присутни представници универзитета у Србији, као и представници техничких факултета са тих универзитета.