Sep
30
2013
ОДРЖАНИ ДАНИ ПРИМЕЊЕНЕ ПСИХОЛОГИЈЕ ПДФ Штампа Ел. пошта

На Филозофском факултету у Нишу, у  организацији Департмана за психологију, 27. и 28. септембра 2013. године одржана је IX Конференција са међународним учешћем Дани примењене психологије.
Главна тема овогодишње Конференције била је  Даровитост, таленат и креативност (Giftedness, Talent and Creativity).
На скупу је учествовало 199 аутора, како  са Универзитета у Нишу и других српских универзитета, тако  и гости из Холандије, Канаде, Грчке, Бугарске, Босне и Херцеговине, Македоније и Црне Горе. Током дводневног скупа дато  је око 120 саопштења у оквиру три симпозијума: Личност и образовно-васпитни рад, ( који је акредитован од Завода за унапређење образовања и васпитања), Истраживања у уметности и Позитивна психологија.

Dani prim psihologijeDani prim psihologije ucesnici

Одржана су и два пленарна предавања: Облици и модели целоживотног учења унутар или изван организација  и Даровитост, таленти и креативност: од мерења до имплицитних теорија.
Скуп је отворио проректор Универзитета у Нишу проф. др Ненад Павловић. Председница Програмског одбора била је проф. др Снежана Стојиљковић, док је  Организационим одбором председавала  проф. др Татјана Стефановић Станојевић.
Програм Конференције можете погледати овде.