Dec
13
2012
ОБЕЛЕЖЕНА ГОДИШЊИЦА ГРАЂЕВИНСКО-АРХИТЕКТОНСКОГ ФАКУЛТЕТА ПДФ Штампа Ел. пошта

Свечаном седницом на којој су уручена признања најбољим студентима и јубиларне награде запосленима   Грађевинско-архитектонски факултет Универзитета у Нишу  обележио је 52 године постојања и успешног образовног и научног рада.
gaf_52_godisnjica_miljevicgaf_52_godisnjica














Обележавању годишњице је присуствовао државни  секретар у Министарству грађевинарства и урбанизма  Републике Србије Милан Миљевић који је студентима и запосленима поручио да имају мисију да обликују околину и да, када тро раде,  буду свесни да су резултати њиховог рада трајни сведоци историје.
Ректор Универзитета у Нишу проф. др Драган Антић  је присутнима поручио да имају ограмну моћ да својим знањем обликују стварност и учине свет бољим местом за живот.
Декан ГАФ-а проф. др Петар Митковић је у свом обраћању  као велики понос Факултета истако  пројекте студената   и план изградње  комплекса  Научно-технолошког парка,  који према његовим речима представља и  највеће стручно достигнуће.
Председник Савета Грађевинско-архитектонског факултета Универзитета  у Нишу  проф. др Југослав Карамарковић је новоизабраном руководству пожелео пуно успеха у раду.

Списак најбољих студената погледајте овде.

gaf_52_godisnjica_studenti