Nov
26
2012
ЕЛЕКТРОНСКИ ФАКУЛТЕТ ОБЕЛЕЖИО 52 ГОДИНЕ РАДА ПДФ Штампа Ел. пошта

Доделом плакета, повеља и захвалница  организацијама и појединцима који  су допринели раду и  развоју факултета,  јубиларних награда запослемнима и   признања најбољим студентима, Електронски факултет Универзитета у Нишу је обележио 52 године постојања и успешног рада.
Поред Повеља Факултета, најбољи студенти добили су и вредне награде - савремене компјутерске урађаје и апарате  које су обезбедиле многобројни дародавци из  Клуба пријатеља Електронског факултет.
elektronski_dan_f_2012
Уз честитке дипломираним студентима, ректор Универзитета у Нишу проф. др Драган Антић је посебно похвалио оне  који су постигли изузетне резултате у студирању. Он им је поручио да буду поносни на своју диплому и самоуверени у свом знању и настојању да га усавршавају  целог живота и употребљавају  у племените сврхе и за општу добробит. Ректор Антић је, између  осталог, изнео и своје уверење да ће Електронски факултет наставити још крупнијим и сигурнијим корацима да гради нове путеве, не као пратилац, већ сапутник и претходник свих савремених тенденција високог образовања и научноистраживачког рада заснованог на савременим информационо-комуникационим технологијама.
Декан Електронског факултета Универзитета у Нишу проф. др Драган Јанковић се осврнуио на вредност дипломе тог Факултета код нас и у свету. Он се присетио бројних алумниста који се налазе на важним позицијама у целом свету, како у академском  тако и у корпорацијским миљеу. Декан Јанковић је посебно нагласио да се нада да Факултет на чијем се челу налази неће само давати сјајне стручњаке који одлазе у свет већ и да ће једног дана бити примамљив за иностране студенте.

 

Списак најбољих студената погледајте овде.