Nov
14
2012
ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ПРОЈЕКАТА УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ ПДФ Штампа Ел. пошта

Проректор Универзитета у Нишу за међународну сарадњу, проф. др Весна Лопичић, састала се са координаторима и контакт особама задуженим за пројекте на којима учествује Универзитет у Нишу.
С обзиром на учешће Универзитета у Нишу у реализацији 22 Темпус и неколико ФП7  пројекта,   од којих Универзитет координише три, циљ састанка је био упознавање учесника са правилима Универзитета  везаним за њихову реализацију. Посебан акценат стављен је на упутства  везана за припрему документације за реализацију путовања,  исплату хонорара, преглед индиректних трошкова,  финансијску инспекцију и контролу, континуиране  извештаје, вредновање активности наставникаи и упутства за конверзију броја дана у број сати.

Informacioni_sastanak_o_projektimaInformacioni_sastanak_o_projektima_publika














Овом приликом,  проф. др Вера Марковић, контакт особа  Универзитета у Нишу за ТЕМПУС пројекат СИГМУС,  одржала је презентацију о изради завршног извештаја за пројекте,  са конкретним примерима и упутсвима за израду оваквог документа заснованим на искуствима са пројекта СИКАС.
Током сатанка  проректорица  Лопичић је присутне  упутила да за сва додатна објашњења и помоћ у припреми документације, осим њој,  могу  лично да се обрате контакт особама из Канцеларије за међународну сарадњу Универзитета у Нишу  у канцеларијама број 3 и 19, на следеће бројеве телефона: 018/257-093  и 018/257-526, као и путем следећих  електронских адреса:

Златана Павловић: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Јелена Чивљак: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели  
Боривоје Балтезаревић: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Милош Петровић: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Александра Голубовић: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Марија Миленковић: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели