Nov
09
2012
ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ ОБЕЛЕЖИО 41 ГОДИНУ РАДА ПДФ Штампа Ел. пошта
dan_filozofskog_12Доделом диплома најбољим студентима и јубиларних награда запосленима Филозофски факултет Универзитета у Нишу је обележио 41 годину постојања и рада.
Честитајући запосленима и студентима прославу годишњице ректор Универзитета у Нишу проф др Драган Антић је истакао да Универзитету у Нишу импонује што у свом саставу има Филозофски факултет који са оствареном мисијом једног универзитета, али и са амбицијом да се и даље развија и покрива све интелектуалне сфере друштва, доприноси развоју не само научне мисли, већ и друштвене свести о правим вредностима. Ректор Антић је нагласио да од Филозофског факултета у будућности очекује нове идеје, да иде корак испред времена и да постиже  резултате изнад реално очекиваних.
Декан Филозофског факултета проф. др Горан Максимовић је рекао да до обележавања нове годишњице планира да отвори нове атрактивне студијске програме који ће помоћи Универзитету да се избори за интересима  региона. Што се дугорочних планова тиче, он је изнео своју визију да Филозофски факултет до 2021. године у понуди има  36 студијских програма.

Обраћање ректора Универзитета у Нишу проф. др Драгана Антића и декана Филозофског факулета проф. др Горана Максимовића погледајте овде.
dan_filozofskog