Nov
06
2012
ПРЕДСТАВЉЕНЕ СТИПЕНДИЈЕ ЕРАСМУС МУНДУС ПРОГРАМА ПДФ Штампа Ел. пошта


Представници ТЕМПУС канцеларије су на Универзитету у Нишу одржали презентацију  стипендија у  оквиру Еразмус Мундус програма. Програм је   намењен  студентима из Србије заинтересованим  за  студирање на мастер и докторским студијама у земљама ЕУ, као и за размену  на свим нивоима студија.

erasmus_mundus_prezentacijaОбраћајући се присутним студентима, проректор Универзитета у Нишу за међународну сарадњу проф. др Весна Лопичић је изразила задовољство због њиховог огромног интересовања за овај програм и  пожелела им  много успеха у  добијању стипендија.

Ерасмус Мундус је програм подршке сарадњи и мобилности у високом образовању кроз промовисање најквалитетнијих европских мастер и докторских студија.

Током презентације студенти су се упознали са програмом, условима и начином пријављивања.

У оквижиру Ерасмус Мундус програма могуће је конкурисати за две врсте стипендија:

1. Еразмус Мундус стипендије за целе последипломске студије

2. Програме размене студената, наставника и сарадника у оквиру мрежа за размену


Током презентације студенти су се упознали са програмом, условима и начином пријављивања.

Више информација на следећој веб адреси: 

http://www.tempus.ac.rs/sr/erasmus-mundus/za-studente/za-studente-2/

Свим заинтересованим кандидатима за стипендије Ерасмус Мундус прогама, за консулатације и савете, стоје на располагању координатор Универзитета у Нишу за Ерасмус Мундус програм проф. др Вера Марковић: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ,   као и  контакт особе у  Канцеларији за међународну сарадњу Универзитета у Нишу,  Универзитетски трг 2, канцеларије број 3 и  17, телефони:  018/257-093  и 018/257-526,

Златана Павловић: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Јелена Чивљак: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели   и

Боривоје Балтезаревић: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .