Mar
13
2012
ПРЕДАВАЊЕ О СПОЉАШЊОЈ ПРОВЕРИ КВАЛИТЕТА ПДФ Штампа Ел. пошта

У сусрет новом циклусу акредитацијe,  која ће након  три године поново   бити обављена  на основу интерне евалуације Факултета и Универзитета, члан Комисије за акредитацију и проверу квалитета у Србији проф. др Душица Павловић одржала је на Универзитету у Нишу , 06. марта 2012. године,  предавање на тему:” СПОЉАШЊА ПРОВЕРА КВАЛИТЕТА – МЕСТО И УЛОГА КАПК, НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА ЗА ВИСОКО ОБРАЗОВАЊЕ И ВИСОКОШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ.

Присутни  чланови комисија и центара за контролу квалитета и чланови центара за акредитацију на факултетима,  током предавањам су  били  упознати са   упутством за припрему извештаја о самовредновању високошколске установе и публикацијом  „Култура квалитета у високом образовању” која је урађена у  оквиру Темпус пројекта „SIQAS”- Унутрашња контрола квалитета на српским
Универзитетима.

Презентацију на тему „Спољашња провера квалитета – место и улога КАПК, Националног савета за високо образовање и високошколске установе“,  члана Комисије за акредитацију и проверу квалитета у Србији проф. др Душице Павловић, можете погледати овде.