Apr
08
2011
ОДРЖАН II ИНФО ДАН УНИВЕРЕЗИТЕТА У НИШУ ПДФ Штампа Ел. пошта

   На Универзитету у Нишу 08. априла 2011. године одржан је II „ИНФО ДАН". Целодневна манифестација пружила је прилику будућим бруцошима да се ближе упознају са наставним програмима и садржајима које нуде факултети ове високошколске установе. Манифестацију је отворио проректор за наставу Универзитета у Нишу проф. др Властимир Ђокић.
   Представници факултета, продекани за наставу, студенти и стручни сарадници представили су заинтересованим средњошколцима своје наставне садржаје. Млади из нишких, али и седњих школа из Пирота и Алексинца у непосредном разговору са представницима факултета за које се интересују, али и путем богатог промо-материјала који је понуђен, истраживали су могућности које им факултети Универзитета у Нишу пружају за даљи наставак школовања. Поред интересовања за наставне програме и начин стицања бодова, будући академци су најчешће постављали питања о условима које им факултети пружају у току студија.

2011_04_08_infodan12011_04_08_infodan2

   Проректор за наставу професор Ђокић обавестио је посетиоце о квотама које је Универзитет у Нишу предложио ресорном министарству и напорима руководства ове високошколске установе да се тај број у будућности још више повећа. Он је такође свим присутним средњошколцима пожелео да упишу жељени факултет и да га са успехом заврше.
   Наредни III „ИНФО ДАН" Универзитета у Нишу заказан је за октобар 2011. године .