НАЈАВА МЕЂУНАРОДЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ X ДАНИ ПРИМЕЊЕНЕ ПСИХОЛОГИЈЕ 2014 ПДФ Штампа Ел. пошта


Јубиларна X међународна  конференција Дани примењене психологије, коју организује Департман за психологију Филозофског факултета Универзитета у Нишу, биће одржана 26. и 27. септембра 2014. године, на Филозофском факултету у Нишу (Ћирила и Методија 2, Ниш).    
Централна тема овогодишње конференције је Појединац и окружење. Планиране су следеће тематске секције: Историја психологије – јубилеји и годишњице; Појединац, група и друштвени контекст; Психологија личности; Психологија породице, Психологија у образовању; Рад и радно окружење; Афективна везаност и партнерски односи; Клиничка психологија; Психологија и уметност; Експериментална психологија; Психофииологија; Психолошка мерења.
На конференцији ће бити саопштено 100 радова чији су аутори универзитетски наставници и сарадници, истраживачи са научних института, стручњаци запослени у различитим установама и предузећима, као и студенти мастер и докторских студија. Поред учесника из Србије, на конференцији ће своје радове саопштии и учесници из Македоније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Румуније, Бугарске, Грчке, Италије и Чешке.     

 

Програм Конференције можете погледати овде.

 

Преглед свих вести

Архива вести