ЧИВНИНГ ОТВОРЕНИ ДАН ПДФ Штампа Ел. пошта

civning logoПрезентација програма Chevening стипендија биће одржана 3. октобра 2013. године од 14:30-15:30 часова у Зеленој Сали (амфитеатар на 2. спрату) у згради Народне банке Србије (Немањина 17).
Ако желите да дођете на презентацију можете се регистровати (послати пуно име и презиме и број ЛК) на Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели до среде, 2. октобра у 15:30 часова.

Информације о стипендији


Ако сте већ показали потенцијал у области којом се бавите и желите да даље развијате своју каријеру, Chevening (Чивнинг) стипендија вам може помоћи да тај циљ и остварите. Једногодишње мастер студије, које финансира британска влада помогле су многим лидерима у области бизниса, политике, грађанског друштва и културе у Србији да унапреде своју каријеру. 


Приоритетне области овогодишњих стипендија су усмерене на процес европских интеграција:
•    економија и заштита конкуренције
•    међународни односи и решавање конфликата
•    реформа правног система
•    реформа јавне управе
•    демократизација, људска и мањинска права 


Чивнинг стипендија, коју финансира Foreign and Commonwealth Office, покрива трошкове школарине (за МБА студије максимални износ који стипендија покрива је £12,000), потребне литературе, путних и трошкова британске визе, као и месечну надокнаду за друге животне трошкове.
Кандидати морају бити држављани Републике Србије, и поред дипломе високог образовања у тренутку подношења апликације морају бити пријављени за један од званичних тестова енглеског језика (IELTS, TOEFL, PTE Academic test) и имати најмање две године релевантног радног искуства у својој области (може и незванично попут волонтирања), а старосна граница не постоји.
Све информације о стипендији на сајту Chevening програма www.chevening.org/serbia

 

Преглед свих вести

Архива вести