ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА РАЗМЕНЕ СТУДЕНАТА ‘Global UGRAD’ ПДФ Штампа Ел. пошта

Global_UGrad_znakOрганизација World Learning, у сарадњи са Канцеларијом за културу и медије Амбасаде Сједињених Америчких Држава, наставља имплементацију програма размене студената Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD). Програм који подразумева пуну стипендију за једну академску годину (2012/2013) финансира US State Department Bureau of Educational and Cultural Affairs.

Захваљујући овом програму 30 студента из Србије, са различитих факултета и студијских група, тренутно борави у Сједињеним Америчким Државама. Они похађају 20 америчких универзитета. Након пет година успешне реализације програма четврта генерација од 30 студената вратила се у мају из Сједињених Америчких Држава успешно савладавши академску годину и наставља своје студије на матичним факултетима.

Програм је доступан студентима свих материјалних могућности и свих профила студирања је у питању пуна стипендија која покрива све трошкове (путовање, смештај, исхрана, књиге, школарина, џепарац). Једини изузетак су студенти чије се студијске групе у Сједињеним Америчким Државама налазе у оквиру постдипломских студија (нпр. медицина, право и сл).

Представници организације World Learning одржаће презентацију програма Global UGRAD у понедељак 12. децембра 2012. године на Филозофском факултету у 12.00 сати и у просторијама Америчког кутка у Обреновићевој 20 у 17.00 сати.

 

Преглед свих вести

Архива вести