ПРОГРАМ “ ЈЕДНОМЕСЕЧНА ПОСЕТА АУСТРИЈСКИМ УНИВЕРЗИТЕТИМА” ПДФ Штампа Ел. пошта

  WUS Austria обавштава све заинтересоване кандидате за добијање стипендија за истраживачки једномесечни боравак у Аустрији да је програм продужен до даљњег и да могу слати пријаве.
   „One Month Visits" стипендија Министарства за образовање, науку и културу Републике Аустрије, уз подршку Аустријске ректорске конференције, Аустријске службе за размену (ÖAD) i WUS Austria организације током читаве године намењена је студентима последње године дипломских/мастер студија, студентима магистарских и докторских студија, универзитетским професорима и асистентима. Аплицира се за једномесечну посету аустријским универзитетима како би се уз менторски рад са иностраним колегама обавило истраживање за научне радове. Време трајања боравка је ограничено на месец дана (и не може бити продужено; али је дозвољено више пута аплицирати, максимум једанпут годишње).
   Висина стипендије зависи од степена стручне спреме кандидата: за последипломце и магистре она износи 940 евра, за универзитетске професоре докторе наука износ стипендије је1040 евра.

 

Услове конкурса можете поглдедати овде.

 

Преглед свих вести

Архива вести